Maximaal resultaat tegen minimale moeite

Nian Uitgevers

Referenties


Benieuwd wat onze opdrachtgevers over ons schrijven? Onderstaand enkele reacties van onze opdrachtgevers.


Sinds 2020 werken wij met veel plezier samen met Nian Uitgevers. Het enthousiasme waarmee zij te werk gaan zorgt ervoor dat wij kosteloos mooie huis-aan-huis-kranten en gidsen uit kunnen brengen. Zo bereiken we een relevante doelgroep waaronder mogelijke nieuwe actievoerders en donateurs. Ook denken ze goed mee, zijn ze behulpzaam en flexibel. Een fijne samenwerking die we wat ons betreft graag doorzetten!

Kiki Riemens-Kruize – Stichting ALS Nederland 

Eind maart heeft Stichting Vrienden van Topaz een fantastisch mooie bijdrage mogen ontvangen van jullie van de puzzelmagazines.

We zijn hier heel erg blij mee!

Onderstaand enkele projecten waaraan stichting Vrienden van Topaz een bijdrage heeft geleverd in 2022. Mede mogelijk gemaakt door deze donaties.

Elsbeth Bokma, Fondsenwerver | Projectcoördinator duurzaamheid

Droomdag realiseert een wezenlijke herinnering voor gezinnen waar één van de ouders ernstig ziek is. Op een cruciaal moment een dag vol verrassingen, volledig gericht op de wensen en dromen van het gezin. Waar kinderen gewoon weer kind kunnen zijn en het gezin even alle zorgen opzij kan zetten.  

Vol enthousiasme zet Nian zich in om de naamsbekendheid van Droomdag te vergroten. In verschillende regio’s zijn inmiddels krantjes en wachtkamergidsen uitgebracht. 

Dit met als resultaat dat Droomdag beter gevonden wordt voor zowel aanmeldingen van gezinnen als donaties. Een fantastisch resultaat waar we heel blij mee zijn. Nian bedankt!

Met vriendelijke groet, namens Stichting Droomdag, Anneke de Boer directeur

Hierbij willen wij u ook dit jaar weer heel hartelijk bedanken voor de door u gedane bijdrage aan onze Opkikkerdagen. Daar wij geheel afhankelijk zijn van donaties van bedrijven en particulieren zult u begrijpen dat uw gift door ons en in het bijzonder door “onze” gezinnen erg op prijs wordt gesteld. Wij houden u op de hoogte van onze activiteiten en kijken er naar uit om weer opnieuw de werkzaamheden voort te zetten.
Mede namens alle betrokken gezinnen bedankt!

Met vriendelijke groet, namens Stichting Opkikker, R.F.J. Sliphorst directeur

International Police Association (IPA)

De IPA is de grootste politievereniging ter wereld met in 2017 ruim 420.000 leden in 66 landen.

Mensen met een politieachtergrond uit landen die het handvest van de Verenigde Naties t.a.v. de mensenrechten hebben onderschreven kunnen lid worden. Met politieachtergrond wordt ook bedoeld de Koninklijke Marechaussee, Douane en andere politiediensten.

Godsdienst, politieke overtuiging, rang, ras, geslacht spelen hierbij geen rol. De IPA vormt een bron van waardevolle contacten over de gehele wereld. De vereniging is gebaseerd op idealisme en vrijwilligheid en biedt hulp in normale- en noodsituaties.

IPA Nederland is opgebouwd uit een aantal districten verdeeld over het gehele land. Per district worden er verschillende inspirerende en verbindende activiteiten georganiseerd. Drenthe, Fryslân en Groningen hebben elk een eigen district.

Als districten zorgen wij met eigen redacteuren voor de inhoud van een magazine, dat 4 x per jaar verschijnt. Wij zijn uitermate tevreden met de verzorging van onze magazines door NIAN. Na aanlevering van de kopij zorgen zij dat er een keurig verzorgd blad van de drukker komt en verspreidt wordt onder onze leden en relaties.

Sinds 2011 verzorgt Nian Uitgevers tweemaal per jaar de uitgave van de kinderboerderijkrant van Stichting kinderboerderij De Oude Hofstede te Ede. Dit is voor onze vrijwilligersorganisatie een belangrijk communicatiemiddel. Dankzij de advertentieopbrengst kunnen wij dit inzetten zonder kosten voor de stichting. Wij zijn alle adverteerders dan ook zeer dankbaar dat zij dit mogelijk maken.

In mei zal de Kinderboerderijkrant in het teken staan van het Lentefeest op de Kinderboerderij. In de uitgave van september staat de Kinderdierendag centraal. Het zijn evenementen waarbij wij gezien de ervaringen  in de afgelopen jaren veel publiek verwachten.

Graag hopen wij dat u in deze kranten een advertentie wilt plaatsen. Heel hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten, Monique Maas, voorzitter De Oude Hofstede

Stichting Personal Service Dogs leidt honden op voor mensen met een motorische beperking. Deze honden helpen bij allerhande dagelijkse bezigheden: het doen van boodschappen, bedienen van lichtknoppen, oprapen en aangeven van voorwerpen, etc. Al sinds de oprichting in 2005 werkt de stichting nauw samen met Nian Uitgevers. Nian geeft het Service Dogs Magazine uit, dat 4 x per jaar verschijnt. Nian maakt het voorlichtingsmateriaal van de stichting, zoals folders en infoboekjes. Om de naamsbekendheid van de stichting te vergroten zijn in grote delen van ons land door Nian gemaakte posters verspreid. Enkele grote fondsenwervende evenementen werden ondersteund door de productie en verspreiding van huis-aan-huis-kranten. Nian is een gemakkelijk toegankelijk bedrijf dat goed verzorgde producten aflevert. Via vaste aanspreekpunten wordt snel op verzoeken gereageerd. Alle uitgaven van Nian voor de stichting zijn gratis. Het bedrijf beschikt over een omvangrijke database van adverteerders. De inkomsten uit advertenties dekken de uitgaven. Stichting Personal Service Dogs heeft vertrouwen in de voortzetting van de goede samenwerking. Uit de contacten van de medewerkers en directie van Nian blijkt, dat er meer dan alleen een goede zakelijke relatie bestaat. Het bedrijf steunt onze stichting inhoudelijk en ideëel. 

Met vriendelijke groeten, Frans G. Blanckenborg, voorzitter Stichting Personal Service Dogs

Wij zijn zeer tevreden over de promotiekrantjes die Nian heeft uitgegeven als huis-aan-huisblad in Gemeente Stadskanaal en Gemeente Vlagtwedde. Wij hebben redactionele artikelen en foto’s aangeleverd en Nian heeft voor adverteerders en verspreiding gezorgd. Het krantje ziet er verzorgd uit. De samenwerking met Nian ervaar ik als prettig, de lijnen zijn kort. 

Met vriendelijke groet, Marieke Drent, zorgposthoofd NOVO gemeente Stadskanaal en Vlagtwedde

In het voorjaar van 2014 heeft De Zijlen Nian Uitgevers gevraagd een krant uit te brengen in het gehele Westerkwartier van de provincie Groningen. Dit resulteerde in een plezierige samenwerking. De ontwikkeling en verspreiding van de krant en de invulling van de advertentiepagina’s was de verantwoordelijkheid van Nian. De Zijlen zorgde voor de kopij, teksten en foto’s, van de redactionele pagina’s. De Zijlen kijkt met een positief gevoel terug op deze samenwerking. Wij zijn uitermate tevreden over het eindresultaat en overwegen om volgend jaar een eventueel vervolg aan te gaan. De Zijlen bedankt Nian voor de prettige samenwerking en hoopt op een constructieve voortzetting daarvan in 2015! 

Met vriendelijke groet, Ida van Emmerik, communicatieadviseur de Zijlen

Sinds 2007 maakt Nian Uitgevers diverse huis-aan-huiskranten voor het Nationaal MS Fonds. Deze kranten worden enerzijds ingezet voor de werving van collectanten en anderzijds voor de aankondiging en de bekendheid van de MS Collecteweek. Deze kranten woorden goed ontvangen door de lezers en positief beoordeeld. Met het resultaat, nieuwe collectanten èn aandacht voor de MS Collecteweek, is het Nationaal MS Fonds heel erg blij. Sinds kort worden ook informatiegidsen gemaakt die bedoeld zijn om meer informatie te kunnen geven over het ziektebeeld MS en het werk van Nationaal MS Fonds. In de jaren hebben we Nian leren kennen als een gedreven organisatie, er wordt tot volle tevredenheid samengewerkt. Eventuele klachten worden snel en adequaat opgelost. Het Nationaal MS Fonds hoopt nog vele jaren op deze fijne samenwerking met Nian te kunnen rekenen. 

Met vriendelijke groet, Pamela Zaat, landelijk collectecoördinator Nationaal MS Fonds

Hierbij informeren wij u dat wij onlangs een prachtig bedrag van u mochten ontvangen. Graag willen wij u zeer hartelijk danken voor deze mooie gift. Met deze bijdrage kunnen wij weer een stap maken in ons onderzoek naar de oorzaken en behandelingen van kanker. Voor de komende jaren heeft het Erasmus MC Kanker Instituut als speerpunt de ontwikkeling van “Personalized Medicine”: een behandeling op maat voor elke patiënt. Graag danken wij u zeer hartelijk voor uw steun aan de Daniel den Hoed Stichting.

© 2024 Nian Uitgevers. Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring | Vormgeving & ontwikkeling door VDS Crossmedia
  • Over Nian
  • Nieuws
  • Uitgaves
  • Referenties
  • Werken
  • Contact
  • We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

    Ik ga akkoordLees meer